„Plastičnim čepovima do skupih lijekova“

„Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ – naziv je hvalevrijedne humanitarne akcije koju je osmislila Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL), a u koju su nasa Udruga uključila 2015 godine.

Akcija je to u koju se uistinu svi mogu uključiti jer sve što trebaju učiniti jest prikupiti što više plastičnih čepova s boca te ih poslati na adresu UOLL-a. Prikupljeni se čepovi prodaju za recikliranje, a dobiveni novac služi za pomoć oboljelima od leukemije i limfoma.
Svatko tko je poznavao nekoga ili u obitelji imao onoga tko je bolovao od zloćudnih bolesti itekako dobro zna koliko je novaca potrebno za lijekove i pomagala, a o liječenju u inozemstvu da niti ne govorimo. Bolesti su to koje ne samo da iscrpljuju samog bolesnika na svim poljima, nego i njegove najbliže – i u financijskom i u psihofizičkom smislu.

Ova akcija ne zahtijeva nikakvo odricanje, samo malo pažnje i upornosti u prikupljanju plastičnih čepova s boca koje svakodnevno koristimo.
Na tako jednostavan način možemo pomoći onima kojima je pomoć stvarno potrebna.

Ova akcija, za razliku od mnogih drugih, nema ograničen rok trajanja. Dakle, uvijek se možete priključiti i sudjelovati do kada želite. Što se pak tiče prijevoza čepova, možete ih poslati Udruzi na razne načine.
Kontakt osoba za Čakovec je Emil Vibović (091/5088-486), a za Varaždin Anica Črnila (091/5514-364).
Također, čepove možete slati i poštom na adresu: Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, J.J.Strossmayera 9, 40000 Čakovec ili putem kioska Tiska – šifra: 923900, Kalnička 52, 40000 Čakovec.

U Zagrebu čepove prikuplja E kolektor, Culinecka cesta 252 ( iza bivšeg MANDI centra )

Svi koji čepove skupljaju, mogu kontaktirati preko nase FB stranice ili direktno našoj predsjednici Mireli Videc na mail udruge uzod1101@gmail.com


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s